We are apologize for the inconvenience but you need to download
more modern browser in order to be able to browse our page

Download Safari
Download Safari
Download Chrome
Download Chrome
Download Firefox
Download Firefox
Download IE 10+
Download IE 10+

2011

FIBERÅPNING I NAMSSKOGAN

Kommunal- og regionalminister Liv Signe Navarsete åpnet det nye fibernettet i Namsskogan kommune. Namsskogan ble dermed en av de første kommuner i landet som tilbyr fiberbasert bredbånd til alle innbyggere.

Prosjektet ble gjennomført i et samarbeid mellom kommunen, NTE, fylkeskommunen og Statnett og kostet vel 30 millioner kroner.

Se fiberåpning i Namsskogan her.

DEMO STEINKJER

NTE etablerte pilotprosjektet ”Demo Steinkjer” for utprøving av smarte strømmålere i forkant av utrullingen av avanserte målesystemer i hele landet. Demo Steinkjer skal de neste årene være en nasjonal testarena smartere energiløsninger.

UVÆR I NORD-TRØDELAG

2011 ble avsluttet med et forrykende uvær over store deler av landet. I Nord-Trøndelag ble rundt 15 000 husstander uten strøm på kvelden første juledag. De fleste fikk strømmen tilbake i løpet av natta, mens noen få kunder måtte vente i nærmere tre døgn på å få gjenopprettet normal strømforsyning.